ápr
29

Védtelen gyengeség

| Szerző: Kéktoll | 7:53 pm

A kezdetektől figyelem az eseményeket, ha jól tévedek a polgárőrök március 2-án kezdték meg áldásos tevékenységüket Gyöngyöspatán, ha akkor felhív Pintér Sándor simán elmondtam volna neki, hogy ebből 90% eséllyel baj lesz, és ha lesz az nem lesz kicsi. Ám nem hívott, közben történt egy, s más például evakuálás/ kirándulás, Barca/Reál szindrómaként a választást a drukkerekre bízom. Végül történt egy erősen erőszakos momentum is, ahol kiderült a véderőről, hogy nem csak fejben gyengék, de összességében is, szegénykék még magukat sem tudták megvédeni, most bekötözve gondolkodhatnak rajta egészséges dolog-e ilyen esemény sorok után, éjjel a cigánysoron sétálni. Sajnálom őket, mert megtévesztett emberek, akik vagy ideológia, vagy könnyen megszerezhető pénz vagy csupán a kaland kedvéért keveredtek olyan szituációba, melynek nyomán csak a szerencsének köszönhetik, hogy még nem fentről szemlélik a folytatást.

Miért vagyok én ilyen okos, kérdezhetnénk, mint Nietzsche, ám a válasz egyszerű. Voltam olyan iskolaudvaron, ahol kintről számomra ma is ismeretlen okból kövek záporoztak befelé ártatlan gyerekekre. Aztán felnőttként elkísértem gyermekemet olyan fociedzésre, ahonnan egy nem odatartozó, csak belopakodott az edzést zavaró a labdákat elrugdosó romagyereket, az egyik edző kizavart a létesítményből. 15 perc múlva a 8 éves „sértett” visszatért az apjával, és az edzőre mutatva azt ordította „Az vót őd meg, őd meg!!!”. Az apa pedig, ahogy kell, esett volna neki az edzőnek, ám a túlerőt látva, (több másik edző, szülők, ifisták) meggondolta magát.  Ezzel azonban nem volt vége a dolognak, mert a létesítmény előtt legalább 100 a felszólítást beteljesíteni kívánó ember gyűlt össze. Az edző végül rendőrautóval lett kimenekítve, ám a többiek 2 órára bent ragadtak, annyi idő kellett ugyanis, míg elegendő meggyőző erőt képviselő mennyiségű rendőr érkezett a helyszínre. Ez több mint 10 éve, még jóval Szögi tanár úr meglincselése előtt volt.

Szóval isteni csoda, hogy eddig a hasonló helyeken nem történt nagyobb baj, ezt azért tudnia kellene azoknak is, akik politikai haszonszerzés céljából így, vagy úgy hergelik a cigányokat, de illene tudni a kormánypárti politikusoknak is. Ezen az egyenruha törvény nem segít, csupán a probléma egy szeletét kezeli, már a huszonötödik órában vagyunk, az időzítő rendületlenül számol visszafelé, és sajnos senki nem tudja hol tart éppen.

A bejegyzés trackback címe:

https://bordalok.blog.hu/api/trackback/id/tr872865307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása